Links

DSCN1268

Chambres et tables d’hotes LA HARDALLE in de Hoge Vogezen. Het perfecte uitgangspunt voor een gezonde, sportieve, rustgevende en natuurlijk
vegetarische vakantie in Frankrijk.
www.lahardalle.eu

 

logo_stgdierenlotStichting Dierenlot is de stichting voor dierenhulp. Dieren in nood hebben uw hulp heel hard nodig!

www.dier.nu

 

 

 

logo

Fauna4Life is een stichting die opkomt voor de in het wild levende dieren in Nederland en zo nodig daarbuiten. Momenteel leven wij in Nederland met meer dan 17 miljoen menselijke inwoners en daarbij is het onherroepelijk dat er verschillen van belang optreden tussen mensen en dieren. Wij zijn van mening dat dieren (te) vaak aan het kortste eind trekken en hierin willen wij verandering brengen.

https://fauna4life.nl

Heemtuin

Heemtuin Rucphen. Natuurgebied aangelegd met vennen, moerassen, beek en heide. Informatie over historie, bezoeken, vrijwilligerswerk en waargenomen dieren.

www.heemtuinrucphen.nl

 

 

2012-03-09-11-01-43.Imkerij_Ceres_Logo Imkerij Ceres in Wouw geeft voorlichting over het belang van de bij. Ook voor een gezonde pot honing kun je hier terecht.

http://imkerijceres.nl 

 

Dierbaar Dier

Dierbaar Dier. Dierbaardier.nl biedt mensen de gelegenheid een herinnering te plaatsen aan een overleden dier. Hierdoor, en door het lezen van reacties en ervaringen van anderen, kan dit bovendien bijdragen aan het verwerken van het gemis.

http://www.dierbaardier.nl/