Links

logo_stgdierenlotStichting Dierenlot is de stichting voor dierenhulp. Dieren in nood hebben uw hulp heel hard nodig!

www.dier.nu
logoFauna4Life is een stichting die opkomt voor de in het wild levende dieren in Nederland en zo nodig daarbuiten. ij zijn van mening dat dieren (te) vaak aan het kortste eind trekken en hierin willen wij verandering brengen.  https://fauna4life.nl

 

Heemtuin

Heemtuin Rucphen. Natuurgebied aangelegd met vennen, moerassen, beek en heide. Informatie over historie, bezoeken, vrijwilligerswerk en waargenomen dieren.

www.heemtuinrucphen.nl

 

2012-03-09-11-01-43.Imkerij_Ceres_Logo Imkerij Ceres in Wouw geeft voorlichting over het belang van de bij. Ook voor een gezonde pot honing kun je hier terecht.

http://imkerijceres.nl 

 

Dierbaar Dier

Dierbaar Dier. Dierbaardier.nl biedt mensen de gelegenheid een herinnering te plaatsen aan een overleden dier. Hierdoor, en door het lezen van reacties en ervaringen van anderen, kan dit bovendien bijdragen aan het verwerken van het gemis.

http://www.dierbaardier.nl/

 

Computerdocente Sandra

Voor al uw vragen over computers, printers, laptops, iPad of ander tablet, kun je bij Computerdocente Sandra terecht. Ook vragen over Smartphones.

Advies op maat bij aanschaf van devices. Voor meer info klik hier. Website Egelopvang wordt op de achtergrond up-to-date gehouden door Sandra.